امروزه آشپزی هنری بسیار جذاب در میان خانم ها و آقایان است و برای فراگیری دوره های شیرینی پزی نیاز است که در کلاس های شیرینی پزی ثبت نام کنید تا این حرفه را به صورت پیشرفته بیاموزید. شیرینی پزی یکی از زیر شاخه های آشپزی است . در این آموزش های شیرینی پزی ، پخت انواع شیرینی جات و کیک اموزش داده می شود. در واقع شیرینی پزی دارای فوت و فن های زیادی است که یک قناد حرفه ای باید به آن تسلط باشد. به ویژه افرادی که می خواهند در این حرفه به اشتغال بپردازند ، نیاز است که حتما از طریق یکی آموزشگاه معتبر نسبت به شرکت در کلاس های شیرینی پزی اقدام نمایند.
شیرینی ها خوراکی هایی هستند که در اکثر میهمانی ها سرو شده و افراد زیادی علاقه مند به درست کردن آن هستند. با شرکت در دوره های شیرینی پزی در آموزشگاه شیرینی پزی ،افراد می توانند انواع کیک و شیرینی میهمانی ها را درست کنند که مطابق با سلیقه ی خود باشد و از مواد اولیه ی سالم تهیه شده باشد. عده ی از افراد قصد راه اندازی کسب و کار خانگی را دارند و از طریق یادگیری شیرینی پزی و تسلط بر این حرفه ، کسب و کار خانگی را راه اندازی می کنند و سفارش می گیرند و درامد زایی می نمایند. افرادی هم هستند که می خواهند در کافه ها و قنادی ها به اشتغال بپردازند. بنابراین فرقی نمی کند که هدف شما از یادگیری شیرینی ها چیست و با شرکت در دوره های برگزاری در آموزشگاه شیرینی پزی پرتیکان می توانید بر شیرینی پزی مسلط شوید. هنرجویان با شرکت در این کلاس ها ، با ابزار و مواد اولیه آشنا می شوند و با ترکیبات هر یک از شیرینی ها را دانسته و با طرز تهیه ی شیرینی ها آشنا خواهند شد. سپسس با تمرین می توانند به تسلط در این حرفه دست پیدا کرده و با صدور مدرک بین المللی قنادی و شیرینی پزی ، مدرک دریافت کنند.
کلاس ها در آموزشگاه شیرینی پزی
درباره ی تاریخچه ی شیرینی پزی در کشورمان باید بگوییم که ، شیرینی پزی در کشورمان قدمتی طولانی دارد. از زمان های دور تا به امروز در مراسمات و میهمانی ها شیرینی ها سرو می شود. شیرینی های مختلف وجود دارد که هر یک در زمان هایی سرو می شود. همچنین انواع کیک های تولد، عروسی و... در مراسمات برای پذیرایی استفاده می شود. امروزه در دورهمی ها از کیک و شیرینی استفاده می شود. انواع کیک و شیرینی ها همراه با چای و قوه سرو می شود. از انواع شیرینی ها می توان به قرابیه تبریزی، کیک یزدی، شیرینی اتابکی قزوین، پشمک، نقل و نبات، کلوچه، کماج و … اشاره کرد. در کافه ها انواع کیک و شیرینی های کافه ای و جدید نیز سرو می شود. هر یک از انواع شیرینی ها دارای روش پخت مختلف هستند به همین دلیل باید مهارت پخت هر یک را آموزش دیده و شیرینی ها را به صورت با کیفیت درست کنید. دوره هایی که به صورت رایگان در اینترنت یافت می شوند کامل نیستند و روش درست کردن شیرینی ها و تکنیک های آن آموزش داده نمی شود و به همین دلیل نیاز به سپری کردن دوره های کامل و تخصصی هستید. کیفیت بخش مهمی از آموزش ها است و آن چه که باعث تمایز میان کلاس های برگزاری در آموزشگاه های مختلف می شود، کیفیت آموزش ها می باشد. بنابراین هنرجویان با شرکت در دوره هایی که دارای کیفیت لازم است می توانند به صورت اصولی تر ، شیرینی پزی را آموزش ببینند. باید دقت داشته باشید که صدور مدرک بین المللی قنادی و شیرینی پزی تنها توسط برخی از آموزشگاه ها انجام می شود.
صدور مدرک بین المللی قنادی و شیرینی پزی
یکی از اهداف افراد برای شرکت در کلاس های شیرینی پزی ، صدور مدرک بین المللی قنادی و شیرینی پزی است. برخی از آموزشگاه ها در پایان دوره به هنرجویانشان مدرک اعطا می کنند. بنابراین پس از پایان دوره و قبولی در آزمون ، از طریق آموزشگاه شیرینی پزی پرتیکان مدرک شیرینی پزی دریافت خواهید کرد. صدور مدرک بین المللی قنادی و شیرینی پزی ، تاییدی بر آموزش های شما است و با در دست داشتن مدرک ، شما به راحتی به اشتغال خواهید پرداخت. امکانات آموزشگاه ها یکی از موارد مهم در یادگیری هنرجویان است. در واقع آموزشگاه هایی که به شکل حضوری آموزش ها را ارائه می کنند باید تمام امکانات لازم را در اختیار افراد قرار دهند تا بتواند با کیفیت بالایی آموزش ها را دریافت نموده و آن را تمرین کنند. برخی از مجموعه ها نیز دوره ها را به صورت آنلاین ارائه می کنند. این آموزشگاه ها باید کیفیت بالایی را برای دوره های غیر حضوری در نظر بگیرند به طوری که دوره های آنلاین همانند دوره های حضوری دارای کیفیت لازم در یادگیری هنرجویان باشد. در آموزشگاه ها ،انواع دوره ها برگزار می شود. دوره های شیرینی پزی مبتدی و پیشرفته برای افراد شرایطی را ایجاد می کند تا بتوانند نسبت به میزان بودجه و میزان یادگیری مورد نیاز اقدام نمایند. دوره های آموزشی در این آموزشگاه قنادی با حداقل هزینه در نظر گرفته شده است.
دوره های آموزشی در آموزشگاه قنادی و شیرینی پزی
کیک ها و شیرینی ها در انواع و اقسام مختلف هستند. انواع کیک ها در جشن های تولد و عروسی و .... سرو می شوند که در نوع کره ای و اسفنجی هستند و با استفاده از خامه ، هوندانت ، میوه، کاکائو ، ژله بریلو و... تزئین می شوند. با یادگیری تکنیک پخت این کیک ها می توانید در جشن ها ، خودتان کیک ها را آماده کنید. انواع شیرینی ها همچون شیرینی های شکلاتی به صورت لایه ای همراه با افزودنی درست می شود. لایه ی رویین کیک ها که مزه و زیبایی را به شیرینی های اسلایسی می دهد بسیار مهم است. کیفیت پخت، میزان مواد اولیه ی مورد استفاده و زیبایی آن بسیار مهم است. انواع تارت ها به عنوان یکی از شیرینی هایی که طرفداران زیادی دارد، در آموزشگاه های شیرینی پزی آموزش داده می شوند. همچنین آموزش های شیرینی های خشک و شیرینی های تر که شامل انواع مدل ها هستند در این آموزشگاه به هنرجویان ارائه می گردد. انواع کیک ها و شیرینی ها در تست ، فر ، ماهیتابه و... درست می شوند.
از مهم ترین ویژگی های یک آموزشگاه شیرینی پزی، ارائه ی مدرک به هنرجویان می باشد. همه آموزشگاه های شیرینی پزی و کیک پزی امکان صدور مدرک بین المللی قنادی و شیرینی پزی را ندارند زیرا زیر نظر سازمان فنی حرفه ای نیستند. به همین دلیل به جهت تقاضا برای دریافت مدرک، آموزشگاه هایی که مدرک ارائه می کنند با استقبال بیشتری روبرو می شوند. افراد با داشتن مدرک بسیار آسان تر به اشتغال خواهند پرداخت و با ارائه ی مدرک به کافه ها و قنادری ها، مدرکی بر آموزش هایشان دارند. بنابراین با استفاده از مدرک ، شانس شغلی بالاتری خواهید یافت. یکی از بهترین آموزشگاه شیرینی پزی در تهران، آموزشگاه شیرینی پزی پرتیکان است. این مجموعه ی آموزشی در پایان دوره به هنرجویان مدرک ارائه می کند. بنابراین کارآموزان ضمن برخورداری از آموزش های با کیفیت ، مدرک دریافت می کنند. این مدرک بسیار معتبر می باشد که برای اشتغال، مهاجرت و... می توانید از آن استفاده کنید.